+420 601 394 530
Paskovská pout – neděle 13.8.
Připravili jsem pro Vás
POLÉVKY:
Sváteční vývar s játrovými knedlíčky – silný vývar s domácími nudlemi, knedlíčky a zeleninou
Paskovská kyselice s uzeným masem, brambory, zdobená zakysanou smetanou
Česneková polévka s krutony a sýrem
Bramboračka s houbami
SPECIALITY MISTRA KUCHAŘE:
STAROČESKÁ KAČENA
1/4 kačeny servírovaná s červeným a bílým zelím a variací knedlíků
SVÍČKOVÁ NA SMETANĚ
s houskovým knedlíkem zdobená šlehačkou a brusinkami
STEAK Z LOSOSA
s listovým špenátem a vařeným bramborem
HOVĚZÍ PUPEK
servírovaný s houbovou omáčkou z lišek, šťouchaný brambor s cibulkou a anglickou
HOTOVÁ JÍDLA:
150g Moravský vrabec, zelí, chlupatý knedlík
150g Kuřecí závitek plněný šunkou a sýrem, šťouchaný brambor s cibulkou
150g Krkovice pečená na česneku servírovaná se strapačkami se zelím a uzeným
150g Grilovaný kuřecí špíz, hranolky, tatarská omáčka
BEZMASÁ JÍDLA:
400g Brynzové halušky se špekem
400g Halušky v nivové omáčce
100g Smažený sýr
MINUTKY:
150g Kuřecí nudličky v nivové omáčce zdobené šunkou
180g Vepřová panenka s houbovou omáčkou
150g SMAŽENÁ KUŘECÍ KAPSA plněná sýrem a šunkou
150g KRČMÁŘSKÉ ŘÍZEČKY smažené řízečky z kuřecího a vepřového masa
MOUČNÍK:
Jablečný štrůdl se šlehačkou